about uscontactNew products
Infoline: +353851079759, Opened: Mon-Fri 19 - 24
Log In|New account

LOG IN

X

New accountI forgot my password

SKLEP - lista recenzji

0
Opinions about store
The Fripers.ie e-store has been on the market for many years. We want your shopping in "Fripers" were allways successful and easy. Therefore your opinion is very important to us. Rate our shop in the following categories: product, delivery, service, website and leave a comment. Your feedback will help us improve our standards and will be a valuable source of information for other users. If you want to give us information about error that occurred or comments about your purchases and you think you need our urgent attention, please use the contact form and submit comments. We will answer as soon as possible (max 24 hours). Only registered users can add opinions!
Add your opinion >
Submit your comments >
Overall store rating:
WWW:
4.91
Delivery:
4.79
Product:
4.74
Service:
4.72
4.79/5
All opinions:
100 (100%)
Positive opinions:
95 (95%)
Neutral opinions:
1 (1%)
Negative opinions:
4 (4%)
User ratings:
strona: 1234z 4
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: sławek

Date:
17/02/2016
Dziękuję za pomoc w wyborze towaru z Państwa sklepu. Dostawa do domu szybko i sprawnie. Sklep warty polecenia.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Malgorzata Bieniek

Date:
11/07/2015
Szczerze polecam. Jakość i obsługa pierwsza klasa. Jestem bardzo zadowolona.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Ewa Ławicka

Date:
27/02/2015
A ja w temacie mniej nagłaśnianym czyli REKLAMACJI. Cóż... człowiek się uczy całe życie i po drodze doświadcza wielu rozczarowań ale i te uczą. O Was mogę powiedzieć, że jesteście wzorem do naśladowania. Jeszcze nigdy nie miałam tej przyjemności żeby się "nie pyszczyć" realizując reklamację. Takie podejście do sprawy przywraca wiarę w człowieka. Powiedzmy sobie szczerze - NIKT NIE LUBI REKLAMACJI a tu takie cudowne doświadczenie. Zalety: mega szybko, bez zbędnych pytań, solidnie. Mankamenty: cóż, niestety (dla tych co liczyli na takie) BRAK. WIELKI SZACUN. Bard
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Ivo Afonso

Date:
31/12/2014
Bom vendedor, rápido na entrega e muito bom surport. Good seller and fast shipping. recomended.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Monika Buńkowska

Date:
05/12/2014
Jednak Was nie lubię. Jednak Was kocham ;-) Najlepszy sklep jaki znam. Wczoraj wybrałam tło a dzisiaj już leży w studiu :-) Dziękuję za pełen profesjonalizm i fantastyczną obsługę.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: maximoos

Date:
05/12/2014
Natychmiastowa wysyłka towaru. Profesjonalny zarówno sklep jak i jego obsługa. Możliwość fachowej konsultacji przed kupnem. Zdecydowanie POLECAM !
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Małgorzata Szkop

Date:
21/11/2014
Błyskawiczna dostawa paczki - w ciągu 2 dni od zakupu. Polecam
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Jakub Borysko

Date:
30/06/2014
Wszystko w jak najlepszym porządku,zamawiałem kilka dni temu osłonę- ekspresowa realizacja i teraz oczekuję na kolejną przesyłkę.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Michał Makówka

Date:
05/06/2014
Zdecydowanie polecam. Bardzo szybka wysyłka. Towar dotarł do mnie w idealnym stanie.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Romanos

Date:
07/05/2014
Postaram się bardzo krótko- SUPER !!!
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: KRZYSZTOF SPRENGER

Date:
28/03/2014
Pełen profesjonalizm !!! Zamówiony towar , dostawa , obsługa na najwyższym poziomie . POLECAM !!!
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: KRZYSZTOF SPRENGER

Date:
23/03/2014
Zdecydowanie polecam! Żadnych problemów z zamówieniem, realizacją i dostawą. Sprzęt solidnie zapakowany i zabezpieczony . Z wielką przyjemnością ponownie skorzystam przy najbliższej okazji.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Jacek Woźniak

Date:
19/03/2014
Na Fripers można zawsze polegać! Mają bardzo bogaty asortyment i jeżeli coś jest na stanie, to wysyłka z dostawą są błyskawiczne. Obsługa klienta jest również na najwyższym poziomie i odpowiadają na każde pytanie, nawet te najbardziej szczegółowe o rozmiar gwintu na statywie do mocowania teł :) Jest to zawsze pierwszy sklep ze sprzętem foto, który sprawdzam, jeżeli czegoś szukam :)
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Paweł Bryś

Date:
10/03/2014
Wszystko na TAK ! Polecam sklep, bo naprawdę warto robić tutaj zakupy. Duży wybór, dobra organizacja, wysoka jakość produktów i nie wysoka cena - to to, czego potrzeba w dobrym sklepie. Polecam !
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Dawid K

Date:
23/02/2014
Troszkę zamieszania z mojej strony jednak załoga sklepu zachowała się wspaniale (wszystko załatwione ekspresowo). Po prostu zawodowe podejście do klienta.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: D. L.

Date:
21/02/2014
Przesyłka szybka, niezły kontakt telefoniczny, towar dobrze zapakowany i dobry. POLECAM !!!
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Krzysztof Szczurowski

Date:
13/02/2014
Błyskawiczna przesyłka i towar świetnie zapakowany. Sklep zdecydowanie godny polecenia.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Michał sosnowski

Date:
08/02/2014
W sklepie Fripers kupuję już od ponad roku.Świetna współpraca i kontakt.Można na nich polegać. Szczerze polecam
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Karol Flont

Date:
04/02/2014
Zamówiłem dwie lampy panelowe. Opis wskazywał na to, że w komplecie są po dwie świetlówki. Niestety w jednej z moich lamp byłą tylko jedna, a w drugiej żadnej. Poinformowałem o tym sklep. Powiedzieli tylko, że sprawdzą temat. Już myślałem, że sprawa będzie się ciągnęła, a tu już następnego dnia rano kurier przywiózł brakujące świetlówki.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Waldemar W.

Date:
29/01/2014
Zdecydowanie polecam! Żadnych problemów z zamówieniem, realizacją i dostawą. Sprzęt solidnie zapakowany, zabezpieczony przed wstrząsami w podróży do celu. Z wielką przyjemnością ponownie skorzystam przy najbliższej okazji.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: B. Kasperski

Date:
22/01/2014
Kupiłem tła kartonowe Savage 135, płatność PayPal. Musiałem po kilku dniach sam zadzwonić do sklepu (bark odzewu, za wyjątkiem e-maila że mam dokonać płatności - a płatność była już dokonana podczas składania zamówienia). Płatności PayPal zidentyfikowali dopiero po telefonie. Tła otrzymałem po tygodniu. Tła miały mieć 135 cm, a przysłano na tulejach 160 cm, na każdej inaczej nawinięte. Więc czekała mnie dodatkowa praca (rozwinąć, uciąć tuleję, przykleić). Brak informacji na stronie jak są pakowane tła. Po tel do sklepu w intencji pozytywnej uwagi, obsług
Answer:Fripers.plDzień dobry, Tła wysyłamy nawinięte na tuleję transportową, którą zalecamy wymienić na standardową tuleję aluminiową. Dzięki temu tło nie pogniecie się w trakcie użytkowania. Oferujemy również możliwość przewinięcia tła na tuleję aluminiową przed wysyłką. W ostatnim czasie informowaliśmy o możliwych opóźnieniach z uwagi na inwentaryzację magazynu (wyróżniona informacja na stronie głównej). Termin dostawy zamówienia zależy również od firmy kurierskiej i może być dłuższy niż 24h. Należy to brać pod uwagę składając zamówienie. Możliwy czas realizacji przesyłki określa regulamin firmy kurierskiej.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Monika Trela

Date:
10/01/2014
Profesjonalne podejście. Błyskawiczna, bezpiecznie zapakowana przesyłka.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Grzegorz Bolka

Date:
30/12/2013
Robiłem już kilka razy zakupy na Fripers.pl i szczerze polecam. Fachowa pomoc i bardzo szybka dostawa tego się oczekuje od profesjonalistów.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Krzysztof

Date:
21/12/2013
Kliknąłem \"zamów\" i na drugi dzień kurier stał z przesyłką pod moimi drzwiami. Na prawdę miło robić zakupy w ten sposób. POLECAM
All reviews:100
strona: 1234z 4

Documents to download

Return formRepair report

Contact

Infoline:+353851079759

e-mail: info@fripers.ie

more >

© Freepers 2013. ul. POMORSKA 41, 90-203 Lodz The pictures, charts, graphics and content shown on our website are protected by law the property of Freepers SC and its partners. Using them without authorization of the owner is prohibited.